Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
- 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
- 250 g ricotta, drained
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 406 kJ / 203 kcal
- Proteína
- 2.7 g
- Carbohidratos
- 4.6 g
- Grasa
- 7.4 g
- Grasa saturada
- 4.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 154.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Rosemary meat pies
3h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Filo spinach slice
55 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Gozleme
1h 40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Pumpkin tart
2h 15min
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45 min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20 min
Gnocchi
1h 40 min