Flaky filo fingers
TM6 TM5 TM31

Flaky filo fingers

4.6 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
  • 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g olive oil
  • 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
  • 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
  • 250 g ricotta, drained
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
406 kJ / 203 kcal
Proteína
2.7 g
Carbohidratos
4.6 g
Grasa
7.4 g
Grasa saturada
4.5 g
Fibra
0.4 g
Sodio
154.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas