Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Macadamia and Parmesan Biscuits
-
70
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
o vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 70 g macadamia nuts, roasted, salted
- 50 g unsalted butter, soft
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Broccoli and Blue Cheese Soup
-
50
g Cheddar cheese, cut in pieces (3 cm)
o vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 250 g broccoli, cut in florets
- 300 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips)
- 300 g whole milk
- 1 Tbsp plain flour
-
50 - 60
g Stilton cheese, crumbled, to taste
o blue cheese, crumbled, to taste - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2429 kJ / 578 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 41.6 g
- Fibra
- 4.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Broccoli and stilton soup
30min
Onion soup
1h 10min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Onion Soup
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Asparagus Stem Soup
55min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Celeriac and Apple Soup
55min