Broccoli And Blue Cheese Soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli And Blue Cheese Soup

3.1 ( 18 valoraciones )

Ingredientes

Macadamia and Parmesan Biscuits

  • 70 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    o vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 70 g macadamia nuts, roasted, salted
  • 50 g unsalted butter soft
  • 100 g plain flour plus extra for dusting
  • ⅛ tsp ground black pepper to taste

Broccoli and Blue Cheese Soup

  • 50 g Cheddar cheese cut in pieces (3 cm)
    o vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
  • 250 g broccoli cut in florets
  • 300 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips)
  • 300 g whole milk
  • 1 Tbsp plain flour
  • 50 - 60 g Stilton cheese crumbled, to taste
    o blue cheese crumbled, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
578 kcal / 2429 kJ
Proteína
23 g
Grasa
41.6 g
Carbohidratos
27 g
Fibra
4.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas