Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 spring onion, white part only
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (opcional)
- 1 sprig fresh coriander
- 120 g pork mince, broken in pieces
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 Tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers, any shape
- 1 egg white, from medium egg, lightly whisked
Broth
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, white part only
- 1 Tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g pak choi, thinly sliced
- 20 g dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then drained
- 35 g tinned bamboo shoots, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1736 kJ / 413 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 5.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Thai Mussels
25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Stir-fried Clams
35min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Prawn Dumplings
1h 15min