Dispositivos y accesorios
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13 g
Calorías
1685 kJ /
403 kcal
Grasa
20 g
Fibra
3.2 g
Carbohidratos
41 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mushroom Risotto
30min
Asparagus cream soup
30min
Mint Courgettes
30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Asparagus Stem Soup
55min
Mayonnaise
5min
Potato and Vegetable Purée
40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Onion soup
1h 10min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min