Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.7 (24 valoraciones )

Ingredientes

Pizza Dough

  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp sugar
    o 1 tsp malt powder
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    o 2 tsp dried instant yeast (8 g)
  • 400 g strong white bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Margherita Topping

  • 200 g mozzarella, cut in pieces
  • 250 g tinned chopped tomatoes
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2673.5 kJ / 639 kcal
Proteína
25.9 g
Carbohidratos
79 g
Grasa
24.2 g
Grasa saturada
8.5 g
Fibra
4.6 g
Sodio
997.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas