Pierogi with Meat
TM6 TM5

Pierogi with Meat

4.3 (12 valoraciones )

Ingredientes

Filling

  • 100 g onions, quartered
  • 20 g rapeseed oil
  • 320 - 350 g beef meat, cooked, cut in pieces (see tip)
  • 40 - 50 g carrot, peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp dried marjoram

Pierogi

  • 250 g water, plus extra for cooking the pierogi
  • 1 medium egg
  • 20 g rapeseed oil
  • 560 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt, for cooking pierogi
  • water, for cooking pierogi
  • fine sea salt, for cooking pierogi

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2006 kJ / 479 kcal
Proteína
20.3 g
Carbohidratos
74.3 g
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas