Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.5 ( 59 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g potatoes cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes cut in halves
  • 80 g onions cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley
  • ½ tsp salt adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground pepper to taste
  • 600 g water adjust to taste
  • 20 g butter
    o 20 g olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
90 kcal / 375 kJ
Proteína
2 g
Grasa
3 g
Carbohidratos
12 g
Fibra
2.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas