Curried Parsnip Soup
TM6 TM5 TM31

Curried Parsnip Soup

4.8 (559 valoraciones )

Ingredientes

  • 350 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
  • 60 g onion, quartered
  • 50 g unsalted butter, diced
    o olive oil
  • 1 tsp curry powder (e.g. Madras)
  • 750 g liquid vegetable stock (see tip)
    o liquid chicken stock
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 20 g double cream
  • 60 g croutons
  • 1 heaped Tbsp fresh chives, snipped in lengths (3 mm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
691.4 kJ / 165.3 kcal
Proteína
1.4 g
Carbohidratos
17.9 g
Grasa
10.5 g
Grasa saturada
6.5 g
Fibra
4.9 g
Sodio
275.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas