Carrot and Coriander Soup
TM6 TM5 TM31

Carrot and Coriander Soup

4.6 ( 413 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g red split lentils
  • ½ lemon thin peelings of skin only
  • 2 cm fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
  • 300 g carrots cut in pieces (3-4 cm)
  • 50 g onion quartered
  • 50 g unsalted butter
  • 500 g liquid vegetable stock
    o 500 g chicken stock
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 sprigs fresh coriander plus more for serving
  • 100 g milk
    o 100 g single cream
  • fresh coriander for serving
  • single cream for serving (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
156 kcal / 654 kJ
Proteína
2.4 g
Grasa
11.5 g
Carbohidratos
10.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas