Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable Soup

4.4 ( 161 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g potatoes cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes halved
  • 80 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
  • 600 g water adjust to taste (see tip)
  • 20 g unsalted butter diced
    o olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
105.2 kcal / 440.2 kJ
Proteína
3.2 g
Grasa
3 g
Carbohidratos
17.2 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
1.8 g
Sodio
346.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas