Dispositivos y accesorios
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prep. 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
7.4 g
Calorías
1865 kJ /
444 kcal
Grasa
32.3 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
31.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna calificación
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Appeltaart
1h
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Bessencurd
20min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Citrus lekkernij
50min
Glutenvrije bloem
Ninguna calificación
Hazelnootbavarois
6h 40min
Sapje van rucola en waterkers
Ninguna calificación
Basilicumpesto
10min