Boeuf bourguignon
TM5 TM6

Boeuf bourguignon

3.1 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g onions, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 10 g vegetable oil, plus extra for frying
  • 100 g smoked bacon, cut in cubes (2-3 cm)
  • 450 g braising steak, cut in cubes (3 cm)
  • 1 tbsp wheat flour
  • 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
  • 300 g red wine, full-bodied
  • 1 bouquet garni
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground pepper, to taste
  • 150 g fresh white button mushrooms, cut in quarters

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3082 kJ / 735 kcal
Proteína
79 g
Carbohidratos
12 g
Grasa
29 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas