Boeuf bourguignon
TM6 TM5

Boeuf bourguignon

3.3 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g onions cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 10 g vegetable oil plus extra for frying
  • 100 g smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)
  • 450 g braising steak cut in cubes (3 cm)
  • 1 tbsp wheat flour
  • 150 g carrots cut in slices (1 cm)
  • 300 g red wine full-bodied
  • 1 bouquet garni
  • 1 - 2 pinches salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground pepper to taste
  • 150 g fresh white button mushrooms cut in quarters

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
735 kcal / 3082 kJ
Proteína
79 g
Grasa
29 g
Carbohidratos
12 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas