
Dispositivos y accesorios
Cashew Chicken Stir Fry
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
chicken broth low sodium2 ½ oz
-
soy sauce low sodium1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
sesame oil½ oz
-
white vinegar½ oz
-
oyster sauce1 oz
-
corn starch1 tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)16 oz
-
cashews divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)6 oz
-
eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)5 oz
-
red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)3 oz
-
snow peas trimmed3 oz
-
scallions thinly sliced, to taste
-
sesame seeds to taste
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
322.2 kcal /
1348.2 kJ
Proteína
19 g
Grasa
21.2 g
Carbohidratos
16.7 g
Fibra
2.9 g
Grasa saturada
4.3 g
Sodio
776.2 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Asian Flavors
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tarragon Chicken Pasta
45min
Chunky Beef Stew
2h 10min
Mild Thai Green Curry
50min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Easy Satay Chicken
1h
Sweet and Sour Pork
35min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30min