Cashew Chicken Stir Fry
TM6 TM5

Cashew Chicken Stir Fry

3.4 ( 66 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 ½ oz chicken broth low sodium
  • 1 ½ oz soy sauce low sodium
  • 1 oz Chinese cooking wine
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz white vinegar
  • 1 oz oyster sauce
  • 1 tsp corn starch
  • ¼ tsp dried red pepper flakes
  • 6 garlic cloves
  • 1 oz fresh ginger peeled, cut into pieces
  • 16 oz chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)
  • 6 oz cashews divided
  • 6 oz fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)
  • 5 oz eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)
  • 3 oz red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)
  • 3 oz snow peas trimmed
  • scallions thinly sliced, to taste
  • sesame seeds to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
322.2 kcal / 1348.2 kJ
Proteína
19 g
Grasa
21.2 g
Carbohidratos
16.7 g
Fibra
2.9 g
Grasa saturada
4.3 g
Sodio
776.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas