Dispositivos y accesorios
Cashew Chicken Stir Fry
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
chicken broth low sodium2 ½ oz
-
soy sauce low sodium1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
sesame oil½ oz
-
white vinegar½ oz
-
oyster sauce1 oz
-
corn starch1 tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)16 oz
-
cashews divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)6 oz
-
eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)5 oz
-
red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)3 oz
-
snow peas trimmed3 oz
-
scallions thinly sliced, to taste
-
sesame seeds to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
776.2 mg
Proteína
19 g
Calorías
1348.2 kJ /
322.2 kcal
Grasa
21.2 g
Fibra
2.9 g
Grasa saturada
4.3 g
Carbohidratos
16.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavors
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Adobo
1h 25min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Sweet and Sour Pork
35min
Butter Chicken
4h 5min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Honey Glazed Carrots
30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h