Vegetable stock paste
TM5 TM31 TM6

Vegetable stock paste

4.7 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (opcional)
  • 200 g celery stalks, cut into pieces
  • 250 g carrots, cut into pieces
  • 100 g onions, cut into halves
  • 100 g tomatoes, cut into pieces
  • 150 g courgettes, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 120 g coarse salt
  • 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 1 Complete recipe
Calorías
2226 kJ / 533 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
34 g
Grasa
29 g
Fibra
18.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas