Vegetable Stock Paste
TM6

Vegetable Stock Paste

4.9 ( 255 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (opcional)
  • 200 g celery stalks cut in pieces
  • 250 g carrots cut in pieces
  • 100 g onions cut in pieces
  • 100 g tomatoes cut in pieces
  • 150 g courgettes cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 120 g coarse salt
  • 30 g dry white wine
    o 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 650 g
Calorías
465.9 kcal / 1949.4 kJ
Proteína
12.3 g
Grasa
17.1 g
Carbohidratos
71.6 g
Fibra
26.9 g
Grasa saturada
2.7 g
Sodio
46898.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas