Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Vegetable Stock Paste

4.9 ( 136 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm) (opcional)
  • 200 g celery stalks cut in pieces
  • 250 g carrots cut in pieces
  • 100 g onions quartered
  • 100 g tomatoes cut in pieces
  • 150 g courgettes cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley leaves only
  • 120 g coarse sea salt (see tip)
  • 30 g dry white wine
  • 1 Tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 500 g
Calorías
533 kcal / 2226 kJ
Proteína
28 g
Grasa
29 g
Carbohidratos
34 g
Fibra
18.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas