Risotto with Parmesan cheese
TM5 TM31 TM6

Risotto with Parmesan cheese

4.5 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 40 g butter
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 780 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    o 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1812 kJ / 433 kcal
Proteína
9 g
Carbohidratos
63 g
Grasa
15 g
Fibra
1.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas