Dispositivos y accesorios
Chawanmushi
Prep. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.5 g
Calorías
103.5 kJ /
24.8 kcal
Grasa
1.2 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A TASTE OF THE WORLD
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pineapple Tarts
1h 30min
Braised pork belly
55min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Egg Tarts
50min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Curry chicken
1h