Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
o 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 885 kJ / 210 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 5 g
- Fibra
- 6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Krémová polévka z červené čočky
35min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Pórkový krém
40min
Zeleninový krém
45min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Krémová zeleninová polévka
35min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Mrkvová krémová polévka
30min