Seafood con arroz

Seafood con arroz

3.5 10 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)
    250 g
  • brown onion cut into quarters
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • saffron threads
    ½ tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • water
    700 g
  • liquid fish stock (see Tips)
    200 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • Arborio rice
    300 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded
    300 g
  • olive oil
    2 tsp
  • peeled raw prawns deveined
    250 g
  • frozen peas
    200 g
  • lemon juice
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped
    3 sprigs
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 530.9 kcal / 2229.7 kJ
Proteína 40.5 g
Grasa 18.7 g
Carbohidratos 46.7 g
Fibra 5.6 g
Grasa saturada 6.1 g
Sodio 1297.3 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...