Versiones compatibles
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 500 g fresh spinach leaves
- 40 g plain flour
- 200 g semolina, plus extra for dusting
- 250 g ricotta cheese
- 1 large egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches dried chilli flakes
- water, for cooking
To Serve
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 100 g salted butter, diced, for frying
- 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
- fine sea salt, to taste
- dried chilli flakes, for serving (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 368 kJ / 88 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Carbohidratos
- 5.1 g
- Grasa
- 5.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Roasted Tomato Tart
2h
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Pea and Courgette Tarts
1h
Pear and Gorgonzola Risotto
30min