Dispositivos y accesorios
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Prep. 30min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
Pomegranate Glaze
-
shallots in pieces3 ½ oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
port wine6 oz
-
pomegranate molasses4 oz
-
sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
Beef Tenderloin
-
beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)64 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
8 - 10 oz stuffing mix, preparedhomemade holiday stuffing8 - 10 oz
-
pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided8 oz
-
red onions sliced into half-moons (¼ in.)30 oz
-
pomegranates halved, to garnish1 - 2
-
lemon leaves to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
58 g
Calorías
2297 kJ /
549 kcal
Grasa
21 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
30 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas Dinner
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Parmesan Stock Cubes
35min
Chorizo Dip
25min
Cobb Salad
1h
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Tuna Tartare
40min
Avocado Tuna Boats
30min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min
Cheese Balls Three Ways
2h 30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min