Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
o 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2297 kJ / 549 kcal
- Proteína
- 58 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 3 g
Recetas alternativas
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Cod with Citrus Butter
50min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Greek Style Pork Stew
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min