Dispositivos y accesorios
Jalapeño Popper Dip
Prep. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
1243 kJ /
297 kcal
Grasa
27 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Santa Maria Dry Rub
5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Parmesan
1h 10min
Mexican Lasagna
1h 20min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Chicken Enchiladas
40min
Waldorf Salad
15min
Baked Crab Dip
15min
Beef Barbacoa
2h
Spinach and Artichoke Dip
20min
Deviled Eggs
20min