Dispositivos y accesorios
Jalapeño Popper Dip
Prep. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
1243 kJ /
297 kcal
Grasa
27 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Rosemary Salt
24h 5min
Brown Sugar Spice Rub
5min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Pulled Pork
4h 5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Enchiladas
40min
Baked Crab Dip
15min
Jalapeño Poppers
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min