Dispositivos y accesorios
Beet Salad
Prep. 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
red beets peeled and cut into pieces9 oz
-
Pink Lady apples cored and quartered8 oz
-
carrots peeled and cut into pieces5 oz
-
parsley leaves only10 sprigs
-
pomegranate molasses1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
endive leaves to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
640 kJ /
153 kcal
Grasa
9 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
17 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Healthier Eating
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Vegetable Stock Paste
45min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min