Dispositivos y accesorios
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Prep. 30min
Total 50min
36 pieces
Ingredientes
Red Pepper Tapenade
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
tomato cut into pieces3 oz
-
red bell pepper cut into pieces (4 in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
raw cashews3 oz
-
sun-dried tomatoes2 oz
-
roasted red peppers, preserved jarred2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice only1
-
salt1 pinch
Savory Benne Wafers
-
sesame seeds divided10 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust16 oz
-
kosher salt1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
unsalted butter cubed5 ½ oz
-
whole milk6 oz
-
sea salt (opcional) to sprinkle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
4 g
Calorías
665 kJ /
159 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
CharlestonSavor the South
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tomato Ketchup
1h 15min
Vegetable Stock Paste
45min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Herbed Spiral Rolls
35min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1h 50min
Cheese Biscuits
20min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Beet Hummus
20min
Black Bean Walnut Patties
35min
Maple Sweet Potato Quiche
2h 10min