
Dispositivos y accesorios
Sweet Pea and Zucchini Soup
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to grease1 tbsp
-
large eggs4
-
salt plus extra to season eggs, divided½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season eggs, divided2 pinches
-
leeks in pieces, white part only4 oz
-
garlic cloves2
-
zucchini cubed (1 in.)9 oz
-
sweet peas fresh or frozen24 oz
-
vegetable stock low sodium18 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
heavy whipping cream (opcional)2 oz
-
baby arugula divided2 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
299.9 kcal /
1254.9 kJ
Proteína
19.3 g
Grasa
10.8 g
Carbohidratos
32.4 g
Fibra
10.2 g
Grasa saturada
2.8 g
Sodio
431.2 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Spring Forward
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Asparagus Cream Soup
25min
Minestrone
45min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Pea Soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Carrot Ginger Soup
20min
Spring Pea Green Soup
15min
Butternut Squash and Apple Soup
30min