Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
TM5 TM6

Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables

3.3 (31 valoraciones )

Ingredientes

  • 5 sprigs fresh mint, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 80 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
  • 160 g fresh green peas
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 bay leaf
  • 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
  • 200 g carrots, sliced (5 mm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1892.8 kJ / 452.4 kcal
Proteína
23.3 g
Carbohidratos
30.5 g
Grasa
27.3 g
Grasa saturada
10.2 g
Fibra
8.6 g
Sodio
487.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas