
Dispositivos y accesorios
Salmon Fishcakes
Prep. 20min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
452 kcal /
1892 kJ
Proteína
29.6 g
Grasa
17.2 g
Carbohidratos
44.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The British Isles on a Plate
88 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Mashed Potatoes
45min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min