Dispositivos y accesorios
Quick Lamb Dhansak
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
36.9 g
Calorías
2096 kJ /
501 kcal
Grasa
20.8 g
Carbohidratos
41.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indian Feast
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Saag
50min
Keralan Fish Curry
30min
Lamb Korma
4h
Chicken Garam Masala
50min
Quick Lamb Dhansak
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min