Dispositivos y accesorios
Quick Lamb Dhansak
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
lamb meat lean, diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
butternut squash peeled, diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
water hot500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
357.6 mg
Proteína
32.6 g
Calorías
2930.7 kJ /
700.5 kcal
Grasa
43.4 g
Fibra
7.9 g
Grasa saturada
12.9 g
Carbohidratos
47.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken Saag
50min
Keralan Fish Curry
30min
Lamb Korma
4h
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Quick Lamb Dhansak
45min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Prawn Bhuna
30min
Prawn Curry
30min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min