Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard, diced
- 250 g onions, quartered
- 450 g braising steak, diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water, hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta, large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 10266 kJ / 2442 kcal
- Proteína
- 151 g
- Carbohidratos
- 243 g
- Grasa
- 83 g
En colecciones
Recetas alternativas
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Chicken Noodle Soup
25min
Lemon Chicken
20 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min