Dispositivos y accesorios
Pepper and Salami Sauce
Prep. 25min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
926 kJ /
222 kcal
Grasa
17 g
Fibra
5.4 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Marinades
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Saffron Chicken Penne
30min
Chicken Tagine
25min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Tomato and Haddock Rice
50min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min