Pepper and Salami Sauce
TM6 TM5

Pepper and Salami Sauce

4.3 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 onion, halved (approx. 80 g)
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli, deseeded if desired
  • 30 g olive oil
  • 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
  • 30 g tomato purée
  • 100 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sweet paprika
  • 1 pinch sugar
  • 30 g crème fraîche
    o 30 g cream
  • 80 g salami, cut in strips (1 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
926 kJ / 222 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
17 g
Fibra
5.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas