Bibimbap Burrito
TM6 TM5 TM31

Bibimbap Burrito

3.7 ( 19 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 Tbsp caster sugar
  • 40 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 20 g light soy sauce plus 1 tsp
  • 1050 g water
  • 3 pinches salt
  • 30 g spring onions cut in pieces
  • 20 g sunflower oil plus extra for frying
  • 150 g fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)
  • 1 tsp sesame seeds
  • 180 g short grain rice Korean or Japanese
  • 120 g carrots peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)
  • 100 g fresh baby spinach
  • 120 g fresh bean sprouts
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 4 wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
692.1 kcal / 2895.9 kJ
Proteína
34.8 g
Grasa
27.8 g
Carbohidratos
77.4 g
Fibra
4.9 g
Grasa saturada
7.8 g
Sodio
1216.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas