Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 - 70 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 - 450 g mięsa wołowego, mielonego, podzielonego na kawałki
- 800 g krojonych pomidorów, z puszki
- 1 - 2 łyżeczki chili, mielonego
- ¾ - 1 ½ łyżeczki soli
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 480 - 500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej z zalewy (z 2 puszek)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1428.8 kJ / 341.2 kcal
- Proteína
- 33.5 g
- Carbohidratos
- 25.2 g
- Grasa
- 16.2 g
- Fibra
- 10.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chili con carne
1h
Chili con carne
40min
Fasolka po bretońsku na szybko
35min
Gulasz drobiowy z czerwoną fasolą i batatami
50min
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50min
Meksykańskie chili con carne z serową polentą
1h 10min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35min
Pikantna wieprzowina w pomidorach z chili
25min
Gnocchi z warzywami i wieprzowiną
1h
Gulasz drobiowy z pomidorami i fasolą
35min
Makaron à la bolognese
30min
Gulasz wieprzowy w stylu greckim
35min