Dispositivos y accesorios
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Prep. 15min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
7 g
Calorías
793 kJ /
188 kcal
Grasa
7 g
Carbohidratos
23 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Apple Sauce
15min
Soubise Sauce
30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Mexican Chicken Ring
55min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Curried Squash Galette
1h 20min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
White Finger Rolls
3h 30min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Oaty Ginger Crunch
40min