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Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 lemons preferably organic, zest and juice
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
o 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 500 g water
- 400 g potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 404 kcal / 1693 kJ
- Proteína
- 30 g
- Grasa
- 23 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Fibra
- 2.3 g
Recetas alternativas
Risotto with Parmesan cheese
30min
Tofu stew
30min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Trout with hollandaise sauce
50min
Pumpkin soup
35min
Pizza dough
1h
Crème caramel (flan)
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Boiled eggs
20min
Steamed rice
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Stuffed Vegetables
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Apple cake
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Chocolate cake
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