Poached eggs with hollandaise
TM5

Poached eggs with hollandaise

2.2 (45 valoraciones )

Ingredientes

Hollandaise sauce

  • 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
  • 3 egg yolks
  • 1 tbsp lemon juice
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Poached eggs

  • 1900 g water
  • 4 whole eggs
  • 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
  • 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
  • 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1324.7 kJ / 315.4 kcal
Proteína
11.9 g
Carbohidratos
1 g
Grasa
29.5 g
Fibra
1.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas