Dispositivos y accesorios
Torta di rose salato (savoury "roses")
Prep. 30min
Total 3h
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk100 g
-
water130 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting300 g
-
wholemeal plain flour140 g
-
salt1 tsp
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
poppy seeds30 g
-
egg1
Broccoli filling
-
broccoli cut into pieces180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
smoked ham diced170 g
-
cream cheese120 g
-
Swiss cheese cut into pieces (see Tips)120 g
-
salt to taste¼ tsp
-
egg lightly beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
435.6 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
1148.9 kJ /
273.5 kcal
Grasa
13.5 g
Fibra
3.7 g
Grasa saturada
4.9 g
Carbohidratos
24.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Easy citrus pie
1h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Mr. Tomato Head
1h
Pancetta and asparagus galettes
1h 5min
Stuffed zucchini
1h 5min
Fresh tomato tart
40min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Salmon filo spiral
1h 10min
Wholemeal crumpets
1h 40min