
Dispositivos y accesorios
Savoury potato bundt
Prep. 20min
Total 1h 55min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
breadcrumbs for coating2 tbsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
fresh parsley leaves only (see Tips)2 sprigs
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)1000 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
bacon cut into small pieces (5 mm)200 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
dried oregano (see Tips)1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
126 kcal /
529.2 kJ
Proteína
7 g
Grasa
4.5 g
Carbohidratos
13.5 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
2.5 g
Sodio
549.1 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Nice bundt
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda