Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs, for coating
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only (see Tips)
- 1000 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 2 eggs
- 100 g self-raising flour
- 1 tsp dried oregano (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 529.2 kJ / 126 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 13.5 g
- Grasa
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sodio
- 549.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Steamed lemon cake
2h 20min
Bee sting cake
6h 50min
Sago plum pudding
28h 15min
Yoghurt cake
1h 40min
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Apple shortcake
1h 50min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Chewy pistachio biscuits
45min
Buttermilk corn cakes
25min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1h 10min