Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
o dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 2.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Courgettes with Corn
25min
Chocolate Fondants
40min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Pesto Baked Eggs
1h 15min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min