
Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
763 kcal /
3192 kJ
Proteína
56 g
Grasa
56 g
Carbohidratos
6 g
Fibra
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sangria
10min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Shrimp and Crab Stack
25min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Sauté
25min
Garlic Shrimp
35min