Dispositivos y accesorios
Crab Stuffed Lobster Tails
Prep. 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
56 g
Calorías
3192 kJ /
763 kcal
Grasa
56 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp and Crab Stack
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Shrimp Scampi
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Cioppino
55min
Shrimp Sauté
25min
New England Clam Chowder
45min
Shrimp in Garlic Sauce
25min