
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Glaze
- 4 green onions cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 10 - 15 dried red chilies stems removed
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp dried chili flakes to taste
-
3
oz fermented black bean paste
o 3 oz black bean garlic sauce -
2
oz chicken stock
o 2 oz chicken stock low sodium -
2
tbsp soy sauce
o 2 tbsp soy sauce, light - 2 tbsp black vinegar
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 2 tsp peanut oil
Sauté
- 20 oz water
- 24 oz chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)
- 1 oz peanut oil
- 6 oz bell peppers diced (½ in.)
- 6 oz zucchini sliced (¼ in.)
- 3 oz carrots sliced (¼ in.)
- 2 oz raw unsalted peanuts plus extra to garnish
- green onions sliced on the bias, to garnish
- cooked rice to serve (see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 328 kcal / 1372 kJ
- Proteína
- 33 g
- Grasa
- 15 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Fibra
- 3 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Sodio
- 738 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Fajita Soup
50min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Sticky Sesame Chicken
40min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Hoisin Pork Bowl
45min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min