Dispositivos y accesorios
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 portions
Sodio
5087.9 mg
Proteína
95.8 g
Calorías
6959.2 kJ /
1657 kcal
Grasa
40 g
Fibra
11.5 g
Grasa saturada
8.5 g
Carbohidratos
218.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Spaghetti carbonara
35min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Chooky rice
45min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Braised Yee Mee
30min