Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 32.7 g
- Grasa
- 36.8 g
- Grasa saturada
- 21.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Recetas alternativas
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Paris Brest
6h 40 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min