Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 32.7 g
- Grasa
- 36.8 g
- Grasa saturada
- 21.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Recetas alternativas
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Orange liqueur zabaglione
15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Honeycomb
1h 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min