Biscuit Chicken Pot Pie
TM6 TM5

Biscuit Chicken Pot Pie

4.6 ( 158 valoraciones )

Ingredientes

Biscuits

  • 13 ½ oz all-purpose flour
  • 1 oz sugar
  • 1 tbsp baking powder
  • ¾ tsp salt
  • ¾ tsp baking soda
  • 6 oz unsalted butter frozen, diced (¼ in.)
  • 4 oz buttermilk cold, plus extra to brush

Chicken Pot Pie Filling

  • 8 oz leeks sliced (½ in.)
  • 6 oz carrots sliced (¼ in.)
  • 6 oz celery sliced (½ in.)
  • 2 oz unsalted butter cut into pieces
  • 2 oz all-purpose flour
  • 3 - 4 sprigs fresh tarragon leaves only, to taste
  • 32 oz chicken thighs, boneless and skinless cubed (1 in.)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 6 oz frozen peas thawed
  • 1 ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
730.1 kcal / 3054.8 kJ
Proteína
28.4 g
Grasa
40.8 g
Carbohidratos
65.2 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
21.6 g
Sodio
1375.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas