Dispositivos y accesorios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prep. 5min
Total 15min
9 oz
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcional)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
275.6 mg
Proteína
1.4 g
Calorías
572.1 kJ /
136.7 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
7.8 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
17 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Steamed Asparagus
35min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Shrimp Cocktail
50min
Scallops with pea purée
25min