Dispositivos y accesorios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prep. 5min
Total 15min
9 oz
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcional)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
275.6 mg
Proteína
1.4 g
Calorías
572.1 kJ /
136.7 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
7.8 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
17 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Balsamic Reduction
20min
Caesar Salad
30min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Lemon Caper Aioli
10min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 h 35min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min