Dispositivos y accesorios
Funky Roasted Veggies
Prep. 15min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
turnips peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)24 oz
-
Brussels sprouts halved10 oz
-
head of cauliflower 24 oz (med. size), cut into bite-size florets1
-
ground cumin¾ tsp
-
smoked paprika¾ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kosher salt to taste½ tsp
-
2 oz extra virgin olive oilavocado oil2 oz
-
fresh mint chopped1 tbsp
-
chopped pecans2 tbsp
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
lemon zest only1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
369 mg
Proteína
12 g
Calorías
1059 kJ /
253 kcal
Grasa
17 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
15 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Keto Meal Prep by flavcity Part 1
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Golden Spiced Turkey Kefta
30min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Green Bean Gremolata
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Keto White Chicken Chili
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Mocha Butter Coffee
5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h