Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza Dough
- 140 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
o 20 g fresh yeast, crumbled - 280 g plain flour
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- ¾ tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 125 g mozzarella, cut in pieces
- 8 fresh basil leaves
- 300 g tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 30 g tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sugar
- 150 g Cheddar cheese, cut in strips (5 mm wide)
- 70 g salami, cut in slices or pieces
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1781.1 kJ / 425.7 kcal
- Proteína
- 19.1 g
- Carbohidratos
- 40.1 g
- Grasa
- 20.8 g
- Grasa saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 903 mg
Recetas alternativas
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Pierogi with Meat
1h
Cheese and Bacon Pastries
35min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Sausage Mummies
1h 10min
Hot Dog Rolls
55min
Crispy Breaded Fish
35min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min