Dispositivos y accesorios
Pizza Margherita
Prep. 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
tinned chopped tomatoes (see tip)250 g
-
fine sea salt or to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 - 15
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20 g
Calorías
2544 kJ /
607 kcal
Grasa
24 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
78 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
50 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Number Cake
2h
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Raspberry Turnovers
2h
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Pizza Dough
1h
Brownies
50min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Tomato Focaccia
3h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min