Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.3 (10 valoraciones )

Ingredientes

Pizza Dough

  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp caster sugar
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    o 2 tsp dried yeast (8 g)
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Margherita Topping

  • 200 g mozzarella, cut in pieces
  • 250 g tinned chopped tomatoes (see tip)
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2544 kJ / 607 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
78 g
Grasa
24 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas