Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.4 (165 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
  • 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
  • 6 oz vegetable stock
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 45 oz water
  • 10 oz fettuccini
  • 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2887 kJ / 690 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
64 g
Grasa
40 g
Grasa saturada
14 g
Fibra
6 g
Sodio
988 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas